Menu Sluiten

Coaching

Project in 4 sessies

Met gebruik van energetische energie streef ik ernaar om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eerst evalueer ik je vraag en vervolgens ontwikkelen we samen een stappenplan.

Wat ik jou te bieden heb is dat ik je in een aantal sessies inzichten kan geven in je authentieke zelf.

Door je verleden geboorte, opvoeding, school, geloof, opleiding(en), werk, vrienden en relaties kunnen er onzekerheden, angsten, en trauma`s zijn ontstaan. Wil je hier aan werken en wil je naar buiten komen in wie jij in werkelijkheid bent!?

Door voor mij te kiezen kan ik jou helpen door mij doelgericht op je afstemmen.

Schilder, teken, zing of dans je vrij. In boosheid en liefde op jou manier. Alles is goed niets is fout. Fout bestaat niet. Wel oorzaak en gevolg. Ik ben ervaringsdeskundige op velerlei gebieden.

Graag wil ik met jou aan de slag in een doelgerichte coaching van een aantal sessies. Jou brengen naar wie jij bent je ware Ik.

Hiervoor bied ik je alle aandacht, warmte, liefde en inzichten om je remmingen waar je nu nog last van hebt te verwijderen. Om jou zo in je eigen kracht te zetten.

Wat ik jou te bieden heb is, een helende reis in 4 sessies, in een tijdsduur van 3 maanden of in overleg.

Een Conversie, overgang van de oude naar de nieuwe jij.

  1. Door het openen van jouw ziel om te kijken wie jij in werkelijkheid bent. Verleden heden en toekomst.
  2. Wat doe je het liefst waar word jij gelukkig van! Waar ligt je hart je passie?
  3. Hoe jij je wensen kunt realiseren naar dat wat voor jou belangrijk is zonder je druk te maken over hoe een ander over je denkt!
  4. Hoe nu verder, is het gelukt om jezelf in het centrum van je leven te zetten.
  5. Een sessie duurt gemiddeld 2,5 uur. Jouw bijdrage 4 sessie € 455,- incl. alle materialen

Je mag ook kiezen voor 1 sessie jouw bijdrage € 130,- . Wil je daarna alsnog doorstromen naar 4 sessies voor € 455,- dan is dat mogelijk.