Menu Sluiten

Engel/Gids tekening

Contact… met je engel en gids,

Hoe zou het zijn om in contact te komen met je engel en gids? Tastbaar contact! Velen van ons weten dat ze een engel en/of gids om zich heen hebben. Deze engelen en gidsen kan ik visueel voor je maken. Door ze voor jou te tekening.

Met je geboorte hebben we allemaal een beschermengel gekregen. Je hebt hier vast wel eens over gehoord. Men zegt ook vaak als iemand net aan de dood is ontsnapt, jij had een engeltje op je schouder! Een gids is altijd liefdevol hij of zij heeft het beste met je voor. Een gids krijg je ook met je geboorte en kan een overleden familielid zijn. Iemand die je bij leven niet gekend hebt. Het kan ook een ziel zijn waar jij in een vorig leven een hechte band mee had.

Een collega vroeg me of ik haar gids wilde tekenen. Want ook het tekenen van gidsen en engelen doe ik vanuit mijn hart. Dit is haar gids en wat er gebeurde was magisch. Mijn collega voelde gelijk herkenning bij het zien van haar gids. Met toestemming geplaatst.

Wil jij dit ook? Een tekening met een boodschap. Stuur een berichtje of bel naar de hier onder vermelde gegevens. Woon je wat verder weg? Geen probleem, dan zend ik je tekening per post naar je. Ik kan je gids tekenen als ik een foto van jou krijg. Graag een foto waar jij alleen op staat vanwege de energie. Waar je ogen goed op te zien zijn. Ik teken op A3, tekenpapier van hoge kwaliteit. Als cadeautje geef ik je een boodschap van je gids. Wil je een uitgebreidere boodschap kijk dan even bij het kopje reading.


Stuur je foto onder vermelding van – het tekenen van jouw engel/gids – met je naam, geboortedatum en adresgegevens in een mail naar mariejose@praktijklichtenkleur.nl. Dan ga ik voor jou aan de slag.


Een tekening van jouw engel of gids, kosten € 49,95 exclusief en € 57,95 inclusief verzendkosten. Een tekening van je engel en gids kosten € 79,95 ex en € 87,95 inclusief verzendkosten. Wil je een tekening van je team, engelen/gidsen en aanverwanten? Kosten € 100,- exclusief en € 108,- inclusief verzendkosten. Je factuur wordt per e-mail naar je verzonden. Tip ook leuk om cadeau te geven, wel met toestemming in verband de energie de foto en de geboortedatum. Als je tekening klaar is mag je hem komen ophalen of ik stuur je deze per post. Wil je hem komen halen dan verheug ik me op je komst. De koffie of thee staat klaar. Tip, ook leuk om zo`n mooie tekening cadeau te geven. Wel met toestemming natuurlijk. In verband met foto en de geboortedatum.

Met toestemming geplaatst.
Afm. H. 48cm Br. 64cm.
Met toestemming geplaatst

Dit is wat mijn cliënten over hun engel of gids te zeggen hebben. Ik voel en zie herkenbaarheid. Ik voel verbintenis. Ik word hier toch zo blij van. Ik voel me aangetrokken, iedere keer moet ik er weer naar kijken. Ik praat met ze. Als ik ergens niet uit kom ga ik voor mijn tekening zitten en vraag om hulp. Dit doe ik b.v. in een meditatie en krijg antwoord.

Deze tekening heb ik voor een echtpaar mogen tekenen. Antonius en Gabriël horen bij de man. Deze man is een strijder voor oprechtheid en eerlijkheid. Dit doet hij op basis van vrijwilligerswerk. Fiona en Berkeley horen bij de vrouw. Deze vrouw houd zich bezig met een gezond leven. Hoe kun je het beste herstellen na ziekte. Wat heeft je lichaam nodig. Met toestemming geplaatst
Deze twee engelen en gids heb ik mogen tekenen voor een lieve dame. Haar gids Witte Donder staat voor zachte intense krachten. De engel Elias voor bescherming, inleving en empathie. Het cherubijntje, die Baby genoemd wil worden, staat voor zielsverbinding. Met toestemming geplaatst
Het blijft bijzonder, iedere keer opnieuw zit ik te genieten. Ik word hier toch zo blij van. En dan de boodschap die ik mee mag geven via het universum, zo geweldig!!
Wil jij dit ook? Neem dan contact met me op via de hieronder vermelde gegevens. Met toestemming geplaatst.

Deze 3 de tekeningen zijn met toestemming geplaatst