Menu Sluiten

Gids tekenen

Nieuwsgierig naar jouw gids? Een gids is altijd liefdevol en heeft het beste met je voor. Een gids heb je vanaf je geboorte en kan een overleden familielid zijn of iemand die je bij leven niet hebt gekend. Het kan ook een ziel zijn waar jij in een vorig leven een hechte band mee had.

Met je geboorte heb je ook een beschermengel gekregen. Je hebt hier vast wel eens over gehoord. Men zegt ook vaak als iemand net aan de dood is ontsnapt of op de één of andere manier ergens voor behoed werd van jij had vast een engeltje op je schouder! Ben jij benieuwd hoe jouw gids of engel eruit ziet? Dan wil ik deze graag voor je tekenen!

 

met toestemming geplaatst

Een collega vroeg me of ik haar gids wilde tekenen, want ook het tekenen van gidsen en engelen doe ik vanuit mijn hart. Dit is haar gids en wat er gebeurde was magisch. Mijn collega voelde gelijk herkenning bij het zien van haar gids.

Kennismaken met je gids kan gemakkelijk. Stuur een berichtje of bel naar onder vermelde gegevens. Woon je wat verder weg? Geen probleem, dan zend ik de foto naar je toe per post. Ik kan je gids tekenen als ik een foto van jou krijg. Graag een foto waar jij alleen op staat vanwege de energie en waar je ogen goed op te zien zijn. Ik teken op A3, acryl papier van 400 grams. Als extra geef ik je een boodschap van je gids. Wil je een uitgebreidere boodschap kijk dan even bij het kopje reading.

Stuur je foto onder vermelding van – het tekenen van jouw gids – met je naam, geboortedatum en adresgegevens in een mail naar mariejose@praktijklichtenkleur.nl. Dan ga ik voor je aan de slag.

Het tekenen van jouw gids of engel € 45,50 exclusief verzendkosten en € 54,50 inclusief verzendkosten. Je factuur wordt per mail verzonden. Tip ook leuk om cadeau te geven, wel met toestemming in verband met de foto en geboortedatum. Ik verheug me op je komst. De koffie of thee staat klaar.