Menu Sluiten

Over mij

 Hallo, ik ben Marie-José Spaaij.

Als klein meisje voelde ik situaties al aan dat ieder vanuit zijn eigen optiek gelijk kon hebben. En daar begon ik in te bemiddelden om zo troost en steun te bieden aan mijn familie. Ook werd ik vanuit het universum geroepen en hoorde ik heel duidelijk een heldere stem mijn naam roepen. Ik was toen plus/minus 8 jaar. Helaas kon ik daar toen niets mee.

Ik kom uit een streng katholiek gezin. Ons gezin bestond uit 9 kinderen 6 jongens en 3 meisjes. Mijn vader werkte en mijn moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Waar wij kinderen een steen(tje) aan hadden bij te dragen. Vooral de meisjes die moesten meehelpen in de huishouding. Ik ben het jongste meisje, het 6de kind van dit gezin.

Qua opleiding werd er voor ons meisjes gekozen, we gingen naar de huishoudschool. Toen ik 14 jaar was werd ik thuis gehouden om mee te helpen in de huishouding. Met 14 jaar was je in die tijd niet meer leerplichtig en men ging er in die tijd vanuit dat meisjes gingen trouwen en kindjes zouden krijgen.

Zo rond mijn 59ste kreeg ik een vriendin zij is spiritueel medium. Mijn vriendin zei tegen mij dat ik dit ook in mij had. Zo is het allemaal in beweging gekomen. Ik ben begonnen met het helen van mijn hondje Stewie.

                                                                            Stewie

Door verschillende workshops en cursussen te volgen ben ik verder gegaan in mijn ontwikkeling. De eerste cursus die ik volgde was in Zenderen bij de Zwanenhof. De tweede In Stansted bij het “Arthur Findley College” dit was in 2012. In 2013 ben ik nog een keer naar het “Arthur Findley College” geweest. Zo heb ik leren ontdekken welke gave bij mij hoort.

In 2017 ben ik voor de derde keer gaan scheiden. Om mijn leven weer goed op de rit te krijgen heb mij laten coachen door mijn lieve naamgenoot Marie-José uit Leusden. Wij zijn goede vriendinnen geworden waar ik heel blij mee ben.

Dit heeft mij gebracht dat ik, na jaren een praktijk in de luwte heb gehad in 2018 mijn praktijk in een nieuw jasje met een nieuwe naam “Praktijk Licht en Kleur” naar buiten heb gebracht.

In 2019 begon het weer te kriebelen om iets te ondernemen en ben ik de opleiding “Touch of Matrix” gaan volgen. Tijdens deze cursus kwam ik er al snel achter dat ik met mijn mediamieke gaven aangevuld met enkele “Touch of Matrix” technieken jullie nog veel meer te bieden heb. Het is een geweldige combinatie. Zie onder het kopje Familie opstelling! Met de healing sessies gaan we nog de diepte in. Zo komen we sneller bij de kern. 

Locatie:
Schurinkhof 40                                                                                                                7731EX Ommen