Menu Sluiten

Referenties

 

7 Comments

 1. Rita Klink

  Lieve Marie-José

  Op 14 februari ben ik bij je geweest en heb een hele fijne healing mogen ontvangen.
  Je bent een hele warme persoonlijkheid en je hebt alle tijd voor mij genomen.
  Dit is een echte aanrader waarbij je veel wijsheid ontvangt.

  Dank en veel liefs
  Rita

 2. Willeke

  Lieve Marie-José,

  De behandeling die je hebt gegeven heeft me goed gedaan. Mijn nek heeft dagenlang een behandeling gehad van de hogere wereld. Nu nog is er iets gaande in mijn nek! Dit was de wens die ik mocht doen, een soepele nek en schouders. Ik heb het als heel prettig ervaren. Je doet het fantastisch. Ik hoop voor jou dat je veel mensen mag helpen. Dankjewel lieve Marie-José, je kan het!

  Heel veel liefs Willeke

 3. Een collega

  Marie-José is liefdevol en betrouwbaar en ze is heel goed in haar vak. Ze heeft me een aantal TOM-behandelingen en healingen gegeven. Daarnaast heeft ze waardevolle uitspraken als medium gedaan. Die combinatie vind ik goud waard.

  Ik heb al veel innerlijk werk gedaan. Bij Marie-José durfde ik mijn resterende belemmerende angstlagen af te pellen. Ze leidde me heel rustig en duidelijk door dat diepe proces heen. Mijn lichaam kan en is zich nu daardoor aan het herstellen.
  Ook heeft ze me onverbloemd mijn zielswens open gemaakt. Ik voel me bevrijd.

  Marie-José heeft me enorm goed geholpen. Ik vind haar dienstverlening een grote aanrader!

  Een collega

 4. Een collega

  MJS heeft veel wijsheid en ze is lief. Ze is een hele goede energetische therapeut. Ik gaf me vol vertrouwen over aan haar behandelingen, inzichten en mediamieke gaven. Ik wist en voelde dat ik in heel goede handen was, haar kon vertrouwen. Ze leidde me door het proces heen.

  Het was ook teamwork, de spirits, Marie-José en ik. We hebben veel behandeld, gezuiverd en geheeld. Ik voel me bevrijd van een loden last en mijn hartenwens is zichtbaar geworden. Zou ik haar aanraden? Zeker!!!

  Ik praatte veel tijdens de behandelingen. Dat hoefde niet bij de behandelingen. Voor mij werkte het praten zeer bevrijdend. Ik had zelf meerdere behandelingen nodig omdat ik heel veel in mijn leven heb meegemaakt. Ik kijk nu vanaf een afstand naar het verleden en ik ervaar dat ik mijn `oude jas` heb uitgedaan. Zo ging zij naar de kern. En nu kon IK tevoorschijn komen. Die IK heb ik met veel liefde aanvaart en die draag ik uit.

 5. Liza Siepman

  Lieve Marie-José,

  Je hebt mijn gids getekend wat was ik verrast toen ze over de post thuis kwam.
  De mooie naam en het extra kadootje dat je erbij schilderde was prachtig.
  Haar bij naam kunnen noemen en zien geeft een diepere band,
  De boodschap die je mij mee mocht geven heeft mij gesterkt dat ze dicht bij mij is.

  Ik kan het iedereen aanraden dit voor zichzelf te laten tekenen.

  Dank je wel lieve Marie-José.

 6. Gerrit

  Lieve Marie-José,

  Voor een tijd terug hebben mijn vrouw en ik je gevraagd of je voor ons de gids en engel wilde tekenen. Toen wij de tekening ontvingen en uitpakten waren wij heel opgetogen, zo mooi vonden wij dit. Dat we de gidsen en engelen bij naam konden noemen. En de boodschappen die we beiden mochten ontvangen prachtig, wat mooi. Wat is er in deze tekening veel warmte en liefde gestoken. Alle dagen kijken wij er met veel plezier naar. Wat kan jij dit goed. Geweldig !

  Een echte aanrader.

  Veel liefs van ons.

 7. José

  INNERLIJKE RUST BIJ OPERATIES
  Toen ik hoorde dat ik aan staar geopereerd moest worden, vond ik dat naar en ook spannend omdat het mijn ogen waren. Daarom vroeg ik Marie-José of ze mij tijdens de operatie op afstand wilde bijstaan. Dat wilde ze graag voor me doen.

  Op de bewuste dag druppelde een verpleegkundige vooraf heel vaak mijn oog. En op een gegeven moment voelde ik een enorme rust over me heen komen. Dat vond ik vreemd, juist omdat ik het zo spannend vond. Opeens dacht ik er aan dat dit het werk van Marie- José moest zijn. Ik keek op de klok met mijn goede oog en het tijdstip bleek bij navraag te kloppen. Ook tijdens de operatie was ik rustig. Aan het eind van de operatie maakte de oogarts de opmerking: `De operatie is perfect gegaan`.

  Mijn oog geneest inderdaad heel goed en mijn zicht is nu al flink verbeterd. Ik ben heel blij dat ik Marie-José`s hulp en expertise heb aangevraagd en heb gekregen. Binnenkort word ik aan mijn andere oog geopereerd. Vanzelfsprekend heb ik ook daarvoor haar hulp aangevraagd.

  Liefs José.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *