Menu Sluiten

Workshops

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen betekent hier bij mij, vrij creëren. Schilderen vanuit je gevoel zonder erbij na te denken. Je heerlijk laten gaan net zoals je dat deed in je kindertijd. Door te schilderen schilder jij jouw eigen verhaal. Hieruit ontstaan de mooiste verhalen. Ik zet alles voor je klaar je mag zo aanschuiven. Ook hoef je niet op te ruimen. Hoe mooi is dat! En dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

Deze workshop geef ik aan groepen van 3 tot 6 personen. Wil je een privé workshop dan kan dat ook.

Workshop: jouw bijdrage € 20,- incl. alle materialen, tijd 2,5 uur

Wil je een privéworkshop: jouw bijdrage € 45,- incl. alle materialen, tijd 2 uur

Schilderij lezen

Als je wilt, kun jij je schilderij laten lezen. ik vertel je dan wat het schilderij jou te vertellen heeft. Dit mag hier in mijn praktijk maar kan ook telefonisch.

Tijdsduur +/- 30 min jouw bijdrage € 25,-

Spiritueel schilderen

Ik geef spirituele schilderles aan groepen van 3 tot 6 personen. Schilder je al langer of heb je altijd al willen schilderen en ben je hier nog niet aan toegekomen, kom er dan bij! Leuk. gezellig wees welkom. Spiritueel schilderen is schilderen vanuit je hart in combinatie met dat wat er in je hoofd gebeurt. Schilderen is heel erg leuk. Het werkt ontspannend, goed voor je hart en geest. Van niets – naar iets – op doek vertelt. Een verhaal – jouw verhaal. Ook al heb je nog nooit geschilderd dat maakt niet uit! Het is altijd goed wat je schildert. Het is van jouw, het resultaat zal verbluffend zijn. Schilderen is je tijdloos voelen in je element zijn. Vloeiend van de ene dimensie naar de andere. Dit schilderij wat je hier boven ziet heb ik geschilderd naar een voorbeeld vermengd met dat wat ik voel, in mijn licht en kleur! “Regenboogvleugels”

Je kunt met verf werken maar ook met stukjes stof, kraaltjes, steentjes, glittertjes. Het is aan jou jij creëert dus jij bepaalt.

Jouw bijdrage € 55,- p.p. incl. alle materialen, tijdsduur 2,5 uur

De koffie en thee staat klaar incl. met wat lekkers erbij.

Wil je een afspraak stuur een berichtje naar mariejose@praktijklichtenkleur.nl of bel 06-34894010