Menu Sluiten

Workshops

Intuïtief schilderen

 

Intuïtief schilderen is vrij creëren. Schilderen vanuit je gevoel zonder erbij na te denken. Je heerlijk laten gaan, net zoals je dat deed in je kindertijd. Door te schilderen schilder jij jouw eigen verhaal.

Ik zet alles voor je klaar je mag zo aanschuiven. Ook hoef je niet op te ruimen. Hoe mooi is dat! En dit alles onder het genot van een kopje koffie, water of thee.

Deze workshop geef ik aan groepen van 3 tot 6 personen. 

Workshop: jouw bijdrage € 22,50- incl. alle materialen, gemiddelde tijdsduur 2 uur

Wil je een privéworkshop: jouw bijdrage € 45,- incl. alle materialen,  gemiddelde tijdsduur 2 uur

 

Schilderij lezen 

Als je wilt, kun jij je schilderij laten lezen. ik vertel je dan wat het schilderij jou te vertellen heeft. Dit mag in mijn praktijk maar kan ook telefonisch.

Tijdsduur +/- 30 min jouw bijdrage € 25,-

Spiritueel schilderen

Ik geef spirituele schilderles aan groepen van 3 tot 6 personen.  Schilder je al langer of heb je altijd al willen schilderen en ben je hier nog niet aan toegekomen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. kom er bij! Spiritueel schilderen is schilderen vanuit je hart in combinatie met dat wat er in je hoofd gebeurt.

Van niets – naar iets – op doek vertelt. Een verhaal – jouw verhaal. Ook al heb je nog nooit geschilderd. Het is altijd goed wat je schildert. Het resultaat zal verbluffend zijn. Dit schilderij wat je hier boven ziet heb ik geschilderd naar een voorbeeld vermengd met dat wat ik voel, in licht en kleur! “Regenboogvleugels”

Je kunt met verf werken maar ook met stukjes stof, kraaltjes, steentjes, glittertjes. Het is aan jou jij creëert jij bepaalt.

Jouw bijdrage € 45,- p.p. incl. alle materialen, tijdsduur, gemiddeld, 2 uur

Wil je een afspraak of informatie? Stuur een berichtje naar mariejose@praktijklichtenkleur.nl, WhatsApp of bel 06-34894010